divendres, 31 d’agost del 2012

Abraham Lincoln Cazador de Vampiros




Assistim de nou a una preestrena en aquest cas gràcies al festival de Sitges. La pel·lícula és "Abraham Lincoln Cazador de Vampiros". Dirigida pel rus Timur Bekmambetov,conegut sobretot per la dupla  "Guardianes de la noche" i "Guardianes del día". 

La pel·lícula, poder per la hora, se m'ha fet una mica pesada, era en 3D, i això en molts casos provoca que les escenes d'acció no s'acabin de veure bé. Algunes d'elles per cert, molt passades de rosca.

Personalment he trobat un punt d'interès en veure com enllaçava la vida històrica i real de Abraham Lincoln amb aquest mon de ficció. Això degut a que fa uns mesos vaig estar a Estats units i en concret a Springfield, on hi ha la tomba d'en Lincoln, i el seu museu que vaig visitar.





On per cert tenen un espectacle multimèdia de molt alt nivell, dues pantalles grans, butaques que es mouen, explosions, una mica a la americana. Al octubre aniré al Gaudi Experience i tinc ganes de comparar-ho, de veure si tenen algo a veure.

Tornant a la pel·lícula el més interessant és veure com relaciona el trafic d'esclaus i l'esclavisme, com una forma de  per part de la comunitat vampírica, de tenir una mena de banc de carn. Serà interessant comparar els punts històrics amb el proper biopic de Spielberg sobre la figura de Lincoln.



A nivell de frikisme, apareix en Alan Tudyk, el pilot de la serie de culte Firefly i la pel·lícula Serenity. La seva presencia es anecdòtica, gairebé no apareix, però hi és!.

Nota IMDB 6,3.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada