dimarts, 28 d’agost de 2012

Tu digues que l'estimes - Teatre GaudíDivendres passat vaig anar a veure aquesta obra aprofitant una oferta de LetsBonus. I és una obra força recomanable, molt apropiada per la temporada estiuenca, una mena de screwball amb els típics embolics d'aquest genere. Aquestes obres són un relax on passes una bona estona, el fil argumental es senzill de seguir i et diverteixes amb tots els embolics.

Una obra fresca, sense pretensions, divertida. Si busqueu una obra amb major transcendència i complexitat, no és aquesta, però si voleu passar una estona divertida, pot molt bé ser aquesta obra. Sento predilecció per aquest gènere, ja sigui al cinema o al teatre.

En aquest cas es centra en les relacions de parella, la fidelitat, e infidelitat sobretot.

Escrita i dirigida per Ivan Campillo, e interpretada per ell mateix, Silvia Forns, Ramon Godino,Laura Sancho i Joan Sureda.

En la funció que hi vaig anar hi havia varis actors de la riera entre el públic, com l'Estel Sole i en Jordi Planas, normal tenint en compte que el propi Ivan Campillo, la Silvia Forns, i en Joan Sureda han intervingut en la telesèrie catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada